3 gode tips til at finde en BH, der passer

BH

Alt for mange kvinder tager sig til takke med bh’er der kun passer ’nogenlunde.’ Problematikken i dette er, at en bh kan være både ubehagelig og gøre skade, hvis ikke den passer ordentligt. Hvis den fx ikke passer omkring livet, kan du grave sig ind i din hud og efterlade ubehagelige og ømme røde mærker.

Hvis den til gengæld er for stor omkring livet, så kunne du ligeså godt lade være med at have bh på, da den ikke giver den samme støtte – hvis overhovedet nogen støtte.

Det er altså super vigtigt at finde en bh der rent faktisk passer, både i kopstørrelse og i omkreds. Hvordan man lige finder sådan en, kan dog godt for nogen være lidt forvirrende. Du kan læse flere gode tips til hvordan du kan finde en bh der passer dig, her.

Du kan snyde lidt hjemmefra

Har du et målebånd liggende derhjemme, kan du forberede dig på din næste shoppetur, ved at måle dig selv hjemmefra.

Ejer du en bh du synes passer meget godt, kan det være en god ide først at måle omkring livet med den på. Leder du også efter kopstørrelse, så mål også omkring livet der hvor dine bryster er størst. Det er ikke nok blot at gå ud fra hvilken størrelse den bh er, uden at måle, da forskellige mærke indenfor bh’er har det med at variere.

Ejer du ikke en bh du rigtig synes passer dig, kan du også måle dig på samme måde uden bh på. Altså omkring livet under brysterne, og henover brysterne hvor de synes størst. Husk på ikke at gøre dette alt for stramt, men stram målebåndet som du synes det ville være komfortabelt, hvis det var båndet på en bh.

Spørg i butikken

Har du ikke et målebånd derhjemme, eller vil du bare gerne være på den helt sikre side, kan du altid spørge en medarbejder i butikken til råds.

Ved at spørge en medarbejder i butikken kan du også få helt konkrete råd i forhold til hver enkelt bh, og de kan bedømme hvilken slags bh vil være bedst for dig. Dvs. hvilken form, med – eller uden bøjle etc.

Finder du det lidt grænseoverskridende at spørge en fremmede til råds om dit undertøj, skal du huske på at dette er hvad de bliver betalt for. Du er sikkert kunde nr. 100 der spørger dem indtil bh-størrelse, bare på den dag.

Vær ikke bange for at prøve lidt forskelligt

En ældgammel og skudsikker metode, er at prøve sig frem. Eksperimenter med forskellige former for bh’er, forskelligt stof, forskellig form, forskellig størrelse etc. Der er en god grund til at modebutikker har prøverum og selv hvis du har målt hjemme fra og er meget sikker på størrelsen, har det alligevel aldrig skadet nogen også lige at prøve den, inden det endelige køb.

Du kan evt. også tage en god veninde i hånden som du føler dig tryg ved, og mens du bedømmer om bh’en føles behagelig, kan hun vurdere om du ser godt ud i den eller ej.

På den måde er du helt sikker på at komme hjem med den allerbedste brysteholder fra Triumph.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *