Smykker gør en kvinde smukkere

Smykker

Man siger, at ægte skønhed kommer indefra. Det passer også. Men det er ingen skade til at hjælpe denne skønhed lidt på vej.

Det kan du gøre på mange forskellige måder. Du kan spise sundt og godt, du kan motionere, du kan gøre dig umage for at være et godt menneske, du kan pleje hud og hår, du kan bruge den helt rigtige make up og så kan du vælge noget tøj og nogle smykker, som kan være med til at understrege din naturlige skønhed.

Uanset hvor meget du går op i de nævnte ting, så vil et smukt feminint smykke altid kunne understrege og fuldende dit look.

Skal smykkerne være ægte?

Et smykke behøver ikke nødvendigvis at være lavet af ædelt metal for at gøre en kvinde smukkere. Det kan alle typer af smykker gøre. Et kejtet armbånd, som junior har lavet til dig af Hama-perler, kan du sætte lige så meget pris på, som de ægte guldøreringe, du har arvet efter din mormor.

Det handler om den værdi, som du tillægger smykket.

I de to nævnte eksempler har de to typer af smykker dog nogle ret forskellige looks, og måske vil du bære dem i forskellige anledninger.

Der er selvfølgelig også den side af sagen, der handler om smag og behag. Her er hver en kvinde forskellig. Nogle skal have et lille diskret, feminint smykke, hvor andre foretrækker nogle smykker, der larmer noget mere.

Skal smykkerne være mærkevarer?

Her er svaret nærmest det samme, nemlig at det har med smag og behag at gøre. Om det skal være smykker fra et bestemt mærke, eller de helst skal være helt unikke. Det er op til den enkelte. Nogle foretrækker nogle helt klassiske guld- eller sølvsmykker, andre går mere efter nogle anerkendte smykkedesignere og andre igen lader sig udelukkende forføre af et smykke med hjertet.

Dansk smykkedesign som Marguerit smykker

Vi har en lang og stolt smykkedesign-tradition i Danmark. Her er den verdenskendte designer, Georg Jensen, nok den mest berømte. Han arbejdede primært i sølv og designede både ikonisk sølvtøj, brugskunst af sølv og så også smykker.

Mange af hans designs bliver stadig produceret. Det gælder for eksempel for Marguerit smykker. Denne meget populære smykkeserie tager udgangspunkt i den lille fine marguerit, som egentlig er en ukrudtsblomst, som på denne måde er kommet til ære og værdighed.

Den laves i sølv eller i forgyldt sølv og fås i mange varianter. Der laves forskellige varianter af øreringe, ørestikker og ørehænger, ligesom de små blomster også bruges i armbånd og i halskæder.

Det er meget smukke klassiske smykker, som er både fine, feminine og stilfulde på én gang. Et smykke med Georg Jensens smukke Daisy-blomster vil enhver kvinde elske at bære. Den har nærmest status som national-blomst – også som smykke.

Understreg din skønhed med et velvalgt smykke

Ethvert smykke er med til at gøre en kvinde smukkere og mere feminin. Vælg, eller ønsk dig derfor smykker, som kan understrege den stil, du har. Eller som kan få dig til at shine endnu mere, når du skal ud. Det klæder dig.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *