Føl dig bedre tilpas som kvinde med et fedt armbåndsur

Kvinde med ur

At føle sig tilpas er meget mere end blot det at have en sund livsstil og en sund krop. Jovist er det vigtigt, at vi tænker over, hvad vi spiser, og at vi sørger for at dyrke motion, så vores krop er så stærk og sund som muligt. Det er dog ikke kun selve kroppen, der har indflydelse på, om vi føler os godt tilpas. Det har i høj grad også noget at gøre med, hvordan vi fremstår over for verden.

At føle sig tilpas i kroppen er mere end vores fysisk – looket tæller også

Det psykiske spiller lige så meget ind som det fysiske. Du kan sagtens have den perfekte, slanke kvindekrop og så have en rigtig dårlig selvtillid. Noget, som mange kvinder har til fælles, det er, at vi udtrykker os igennem vores påklædning. Når folk ser os, så bliver vi lynhurtigt vurderet inden for de første 2 sekunder – sådan er den menneskelige hjerne indrettet.

Smykker kan give et ekstra hak op af selvtillidsstigen

Føler vi os ovenpå og godt tilpas med et lækkert udseende, så er vi også tilbøjelige til at have støre selvtillid. Et af de punkter, hvor man kan hjælpe selvtilliden på vej, er ved at gennemgå sin garderobe. Tænk over, hvordan du sammensætter dine outfits. Synes du stadig, at du fremstår kedelig? Så er det måske smykker eller andre accessoires, du trænger til at tilføje.

Start med et ur, hvis du er ny i smykker

Er du ikke typen, der generelt går meget med smykker, så prøv med et armbåndsur. Det har en god funktion, og så får det en til at fremstå lidt mere som om, at man gør noget ud af sig selv og tænker over sin stil. Ure er også nemme at tage af og på, hvis man skal lave noget, hvor uret er i vejen.

Er du lidt i tvivl om, hvilken type ur, der går godt sammen med dine mange outfits, så prøv at gå efter et ur med et stilet og neutralt design. Derved er du sikret, at uret for det første kan gå til alle slags beklædninger, men at det samtidig også kan bruges til enhver lejlighed, om så det er hverdag på arbejdet eller om du skal til en rund fødselsdagsfest. Har du et neutralt og klassisk ur, så skal du hverken bekymre dig om at være underdressed eller overdressed uanset anledningen.

Nogle af de brands, som har designet ure i et godt prisleje, og som samtidig er af god kvalitet og med et fedt design, er mærker som:

  • Festina
  • SEIKO
  • Gant
  • Christina Watches

Christina Watches skiller sig dog lidt ud, da man kan købe forskellige elementer til deres ure. Det kan eksempelvis være elementer med sten, flotte farver eller bogstaver. Her kan man altså designe sit helt eget unikke ur, hvis man har mod på at skille sig lidt ud fra mængden. Du kan se mange forskellige fede ure inde på goldentimes.dk her. Det er en online webshop, der har alt, man kunne ønske dig inden for ure.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *