Styrk din selvtillid med det, du har på

Mor slapper af

Det kan være svært at tro på sig selv, men heldigvis er der en del ting, vi kan gøre selv. At styrke selvtilliden er en stor opgave, som kræver, at man lægger en indsats på flere forskellige områder. Dog er der en meget håndgribelig ting, du kan starte på for at forbedre dit syn på din egen krop og dit jeg. Du kan nemlig sørge for, at du altid har tøj på, som du føler dig godt tilpas i, og som fremhæver de ting, du godt kan lide ved dig selv. På den måde fremstiller du din egen krop i det mest positive lys, du kan, hvilket kan være med til at styrke dit selvværd.

Vælg tøj efter din personlighed

Der findes utallige modemagasiner, som fortæller dig, at du skal vælge tøj efter din kropsform, din hårfarve eller generelle trends. Det kan alt sammen være fint og i nogle tilfælde rigtigt, men det allervigtigste er, at du vælger det tøj, som passer til hvem du er.

Hvis du elsker vilde farver og prints, så bare slå dig løs! Du skal ikke være bange for at være overdressed, og selvom du måske kan tænke, at folk vil vende sig efter dig, fordi de ikke bifalder din påklædning, så sig til dig selv, at det faktisk ikke er tilfældet. Vi kan bilde os selv en masse dårlige ting ind om, hvad andre tænker om os, men i langt de fleste situationer har det slet ikke hold i virkeligheden.

Om du er til stramt eller løst tøj, gør heller ingen forskel. Tag det på, du føler dig godt tilpas i! Det er din krop, og du bestemmer selv, hvordan du har lyst til at klæde dig. Det handler først og fremmest om, at du skal føle dig glad og flot, når du kigger i spejler. Når du har det godt med måden, du ser ud på, stråler du – og så synes alle andre også, at du ser ud præcis, som du skal.

Vær ikke bange for at bruge smykker

Måske har du fornemmelsen af, at for voldsomme smykker tiltrækker for meget opmærksomhed, men ved du hvad? Smykker kan simpelthen ikke være for voldsomme, så længe du synes om dem.

Så hvis du har en flot, stor halskæde liggende i skuffen, som du ikke rigtig tør gå med, er tiden kommet til at tage den frem og hænge den om halsen. Smykkers smukke design kan skabe stor glæde, især hvis du selv har udvalgt eller fået dem af én, du holder af. De fortæller en historie og minder dig om, hvem du er. Derfor skal du aldrig være bange for at gå all-in på hverken ure, halskæder, armbånd eller ringe. De er med til at fortælle din livshistorie.

Du kan endda tillade dig at forkæle dig selv med et nyt smykke, som kan være med til at starte din positive udvikling. Webshoppen www.karat24.dk har for eksempel et stort udvalg af både smykker og ure, så det er et oplagt sted at kigge, hvis du leder efter den fine accessory, som du har gået og drømt om de sidste mange år.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *