Sexlegetøj er blevet ”pænt” – for både singler og par

sex

Tidligere var det et stort tabu, hvis man anvendte forskelligt sexlegetøj i sengen. Det var på en måde pinligt at tale om, men i dag er situationen en helt anden. Nu er det pludselig helt normalt for forskellige udbydere af sexlegetøj at reklamere for det i radioen, og der er heller ikke denne samme barriere mellem venner, når man diskutere sit sexliv. Hvis man har prøvet et nyt stykke legetøj og har haft en positiv oplevelse med det, så ser man næsten frem til at anbefale dette produkt til sine venner. Også singler bruger i større grad sexlegetøj, når de trænger til en fysisk tilfredsstillelse, og heller ikke her er der nogen, der ser ned på dette længere.

Hvilket sexlegetøj er populært for par

I løbet af de seneste par år, har markedet set det første bud på en parvibrator. Denne var helt anderledes i forhold til tidligere, da den ikke kun henvendte sig til det kvindelige marked. Den var nemlig i stedet designet til at tilfredsstille begge parter under et samleje. Siden da, er der kommet rigtig mange par vibratorer, der uden tvivl er et af de mest populære stykker sexlegetøj for par.

Herudover er der mange forskellige pirrende erotiske spil, langdistance sexlegetøj, sexmaskiner, penisringe, kyskhedsbælter til både mænd og kvinder samt meget andet pirrende legetøj. Det meste af dette legetøj er designet til den ene part, hvor ens partner så har kontrollen. Dette kan være utrolig pirrende og rigtig sjovt, hvorfor mange også eksperimenterer med dette.

Rigtig meget sexlegetøj til singler

Til singler er det også utrolig meget sexlegetøj på markedet. Det kan varierer rigtig meget i både design og funktion. Det første der ses nærmere på, er sexlegetøj til singlemanden.

Når det drejer sig om legetøj til manden, kan markedet virke en smule begrænset, hvor det primært er den såkaldte fleshlight, der er i fokus. Dette er i bund og grund en transportabel vagina, hvor manden har muligheden for at få sin udløsning, når der er behov for det. Det kan være en rigtig god variation til at masturbere, og de transportable vagina fås også med pumpefunktion, så man kan øge trykket rundt om penis, mens man arbejder sig hen mod et klimaks. Herudover er der ting som kunstige kvindekroppe, sexdukker og lignende, der er rigtig populære valg for mænd.

Single kvinderne har et noget større udvalg, da det ofte er her sexlegetøj anvendes. Her er der ofte tale om vibratorer, dildoer og lignende, men der findes også mange nyere stykker sexlegetøj til kvinderne som fx en trådløs vibrator, der lægges ned i trussen, hvorefter en fjernbetjening kan vibrere hele den nedre region. Også single kvinder får ofte glæde af de automatiske sexmaskiner, hvor de får følelsen af at blive penetreret, mens de ligger stille, ligesom hvis de var sammen med en mand.

Hvad en man er single mand eller kvinde, eller om man er en del af et par, så har markedet indenfor sexlegetøj fået et kæmpe løft de senere år, hvor der er kommet rigtig meget nyt og spændende legetøj på markedet, samtidig med, at det er ganske normalt at tale om dette emne.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *