Massage er lig med velvære og afspænding

Massage

Vil du forkæle dig selv, så tag dig tiden til at få en god gang massage. Her får du løsnet op for spændinger og trætte muskler. Dine ømme punkter bliver masseret og føles mindre ømme eller er helt frigjort. Din krop bliver sat i højsædet for en stund. Slap af på en briks, lyt eventuel til blid afstressende musik imedens erfarne hænder tager hånd om dig og arbejder igennem dine muskelgrupper.

Det kan også være, at du har en skade, forstrukket noget, gjort en forkert bevægelse eller genoptræner og har brug for en professionel massage.

Spændinger, myoser eller muskelømhed en samling af infiltrationer, som kan komme på grund af stresseller efter at have gjort den samme bevægelse uhensigtsmæssigt mange gange. Herved bliver den del eller område af musklen anstrengt. Spændingerne ellermyoserne føles som hårde knuder i forskellige størrelser. Disse knuder består af affaldsstoffer fra musklernes stofskifte, og fremkommer af nedsatblodgennemstrømning.

Ved at blive masseret, så kan musklerne løsne op og slappe af, hvilket forbedrer blodgennemstrømningen og gør det muligt at transportere affaldsstofferne væk. Knuderne opløses, balancengenoprettes og blodet kan tilføre ilt samt næringsstoffer til musklerne.

Massagesteder og massage deals

Der er heldigvis mangesteder, hvor du kan få massage. Kig i din lokale avis og tjek annoncerne ud. Du kan også gå ind og surfe rundt på internettet. Søg på massage steder i dit nærområde. Når du har valgt et eller flere steder ud, så er der som regelanmeldelser, hvilket giver dig en fornemmelse af andre kunders oplevelser med at få massage det pågældende sted.

Priserne varierer både efter sted og efterspørgsel, men også i forhold til hvilken type massage du ønsker. Mange steder tilbyder forskellige massage deals i perioder, hvilketbetyder at du kan opnå op til en stor rabat på ønskede behandlinger. Så udovervelvære, så sparer du også penge. På internettet kan du finde flere hjemmesider, som har samlet udbuddene på massage deals. Det gør det nemmere at få et overblik over mulighederne i området nær dig eller hvor du måtte ønske at få massage.

Hvilken type massage har du lyst til?

Der er mange typer af massage, som tilbydes i forskellige varigheder, lige fra 15 minutter til 120 minutter. Her nævnes nogle typer massage.

  • Aroma massage : Massagen er en kombination af teknikker og varme æteriske olier, som stimulerer og afspænder.
  • Thai massage : Massage med stræk- og trykmetoder, for at øge kroppens smidighed og velbehag.Ofte bruger massøren både hænder, fødder, knæ og albuer.
  • Hot stone massage : Blid massage med lette tryk samtstrøg fra varme og beroligende lavasten.
  • Sportsmassage : Dybdegående og problemløsende massage som afhjælper spændinger og stress fremkommet under fysisk aktivitet. Den løsner og minimerer også risikoen for skader.
  • Fysiurgisk massage : Dybdegående massage i muskulatur og væv med fokus på kroppens anatomisk opbygning.
  • Graviditetsmassage : Afslappende massage som er tilpasses din tilstand som gravid.
  • Håndmassage: Afspændende massage, som mange får i forbindelse med manicure og lakering af negle.
  • Fodmassage : Massage ideel til trætte fødder.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *