Hvordan kan smertestillende plastre hjælpe mig?

smertestillende-plastre

Smertestillende produkter er noget som er relevant for alle, specielt fordi mange render rundt med smerte eller skavanker, som kan gøre hverdagen mindre god. Mange bruger penge på at forsøge at mindske smerterne, og det er forståeligt. Smertestillende produkter vil fremme kvaliteten i hverdagen, og på den helt lange bane også i livet. Lige netop her, er det, at smertestillende plastre spiller en stor og vigtig rolle. Derfor vil smertestillende plastre være et produkt og en hjælp, som rigtig mange vil nyde at benytte.

Hvordan påføres det?

Det smertestillende plaster fungerer således, at det påføres på det specifikke punkt, og derefter skal man blot vente i to minutter. På plastret er der akryllim, som lige skal varmes, efter det er påført. Opvarmningen af produktet sker automatisk ved hjælp af kropsvarmen. Mange vil mærke en forandring og en ændring efter de første par minutter, men under alle omstændigheder skal det smertestillende plaster fungere inden for 24 timer.

Hvad gør plastret?

Smerteplastret vil på en måde blive forvandlet til et spejl, og vil så reflektere kroppens egen energi, og det trænger så ind i kroppen, og skaber en beroligende og smertelindrende virkning på det påførte sted. De smertestillende plastre kan påføre smertelindring i en dybde på 8-9 centimeter ind i kroppen.

Forskellige smertestillende plastre

Der findes forskellige former for smertestillende plastre, og det er derfor vigtigt, at man får købt det rigtige produkt, som netop rammer det punkt, hvor man oplever smerten. Der er et ”Universal smerteplaster”, som kan bruges på mange forskellige punkter, men det er ret småt, og anbefales derfor blot at bruges på mindre områder på kroppen, hvor der opleves smerte. Der findes samtidig smertelindrende plastre til fokusområder, som ankel og akillessene, øvre ryg og nakke, knæ, albue, lænd og skulder.  Derfor skal man lige afgøre, hvor man oplever smerte og problematikker, før det er, at man går ud og handler det smertelindrende plaster.

Menstruationsplaster

Et lækkert produkt som også kan købes, er menstruationsplastret som er helt suverænt. Et enkelt sæt giver smertelindring i fem dage, og ligesom de normale smertestillende plastre, så er der ingen brug af medicin, og kan benyttes af alle kvinder. Funktionen bag plastret er, at det skal reducere menstruationssmerterne og ubehaget som opleves.

Bivirkninger

Det er vigtigt at fastslå, at der slet ikke er nogle bivirkninger, ved brugen af smertestillende plastre. Der er slet ingen medicin i produktet, og derfor findes der kun den naturlige proces, som kaldes ”helbredskrisen”. Det sker når kroppen udrenses for affaldsstofferne. Dog bør man stoppe behandlingen hvis, at man oplever stærke smerter. Så når smerterne er aftaget, så kan man fortsætte med behandlingen.

Godt at vide

Som nævnt benyttes der slet ingen medicin. Den fastslåede tid hvor det virker er 120 timer, som vil sige fem dage. De smertestillende plastre er vandafvisende, og man vil derfor sagtens kunne gå i bad, når man har et smertelindrende plaster påført. Under testperioden af produktet, er det blevet testet på sart hud, så derfor skaber det ikke nogen problematikker med sart eller følsom hud hos kunden.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *