Kan cannabis olie hjælpe dig?

Cannabisolie

Har du en neurologisk sygdom, og overvejer du, hvilkeneffekt cannabis olie kan have på denne sygdom? Det kan også være, at du er en kræft- eller gigtpatient, som ønsker at lindre smerten? Måske du blot har smerte et sted i kroppen, som bare ikke vil gå væk? Uanset hvilken sygdom ellersmerte du har, så er det ikke unormalt, at man overvejer, hvordan cannabis oliemuligvis kan have en positiv effekt på ens krop. Men før man giver sig i kast med at indtage cannabis olie, så er det vigtigt, at du ved præcis, hvadcannabis olie er, og hvilke sygdomme den kan have en effekt på. På den måde vil du kunne finde ud af, hvorvidt cannabis olie kan hjælpe dig.

Hvad er cannabis olie?

Cannabis olie kommer fra cannabisplanten. Cannabisplanten erkendt for produkterne hash, skunk og pot, men cannabis olien bliver også mere og mere kendt for sin medicinske effekt på flere forskellige sygdomme, og mangebruger den i dag som et alternativ eller et supplement til den medicin, vi normalt bruger. Cannabis olie er enten tyk og klæbrig som tjærer eller tynd og flydende, og den skal derfor ikke ryges ligesom de andre produkter fra cannabisplanten.

Hvilke sygdomme har cannabis olie en positiv effekt på?

Cannabis olien kan, ifølge videnskabelige studier, have en positiv effekt på rigtig mange sygdomme, både almindelige og de mere alvorligesygdomme. Sygdomme som angst, migræne, ADHD, kvalme og hævelse har alle haft en positiv reaktion efter indtagelse af cannabis olie, da patienterne har kunneslappe af efter indtagelse, og kvalme og opkast er ophørt. Olien hjælper også med mere alvorlige sygdomme såsom sklerose, Parkinsons og Alzheimers. Her går cannabis olien ind i hjernen og enten nedsætter symptomerne eller forsinker fremtrædelsen af disse sygdomme.

En sygdom som epilepsi har også haft en positiv påvirkning af cannabis olien. Cannabis olien går nemlig ind og modarbejder de krampeanfald, der medfølger sygdommen, og krampeanfaldene vil dermed aftage.

Der findes mange andre sygdomme, som cannabis olien har en positiv effekt på. Disse sygdomme er alt lige fra meningitis, svækketimmunforsvar og PTSD til problemer med hjertet og kronisk tarmbetændelse. Har du en af disse sygdomme, så kan cannabis olie være et alternativ eller et supplement til at hjælpe dig. Cannabis olie har en positiv effekt på rigtigmange forskellige sygdomme, og der kommer flere sygdomme på listen hele tiden.

Overvej det nøje før du indtager cannabis olie

Cannabisolie kan have en positiv effekt på rigtig mange sygdomme, og der er flere, end der står skrevet her. Men før du indtager cannabis olie, er det dog vigtigt, at du er klar over, hvad cannabis olie ellers gør ved dig og din krop. Når du indtager cannabis olie, kan du blive meget sløv og træt, og du vil måske ikkeføle, at du er helt ved dine fulde fem. Dette er en af bivirkningerne, og deter vigtigt, at du er klar over dette, før du forsøger dig med cannabis olie.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *