Rens luften i hjemmet med Himalaya salt lampe

saltlampe

Saltlamper er naturlig dannet sten, der er blevet formet gennem 250.000 år og stammer fra Himalaya. Hver sten har sin egen form, størrelse eller struktur, hvilket skyldes, at de er et naturprodukt. Salt lamperne kan pga. deres mineralske egenskaber oplyse et helt rum samtidig med, at de giver dit hjem en balanceret energi.

Blandt Feng shui eksperter er saltlamperne meget værdsatte, da de bidrager til at oprette balancen i et hjem, ved at de blandt andet invitere til ro og afslapning. Det gør at du får sovet bedre, samtidig med, at stenene er med til at reducere stress og depression.

Da hver sten er naturlige, kommer de alle i forskellige størrelser. De vejer som udgangspunkt fra 2 kg. og opefter, og det er derved muligt selv at bestemme, hvor mange penge du vil bruge på en sten.  

5 fordele ved Himalaya salt lamper

Der findes mange gode årsager til at benytte sig af Himalaya salt lamperne og herunder kommer der 5 fordele ved de ældgamle natursten.

  • Reducerer allergier, samt åndedrætsbesvær: Strategisk placering af en salt lampe i f.eks. soveværelset eller i dagligstuen hjælper mennesker med allergi, da salt lamperne fjerner støv, svamp og skimmelsvamp. De har samme gavnlige virkning på astma, da de fjerne de positive ioner, der er med til at skade vores helbred.
  • Energi fremskyndelse: De naturlig fremkommet salt lamper er med til at frigive negative ioner, der er med til at give os positiv energi.
  • Bekæmper søvnløshed: Et rum, der er fuld af positive ioner, påvirker vores blodcirkulation og vores iltindtag. Dette resulterer i, at vi vil få svære ved at falde i søvn. En saltlampe, der er tændt om dagen, vil reducere de positive ioner og du vil igen kunne sove.
  • Forbedrer din koncentration: Da saltlamperne frigiver negative ioner der er medvirkende til at kroppen vil producere mere serotonin. Serotonin er et stof, der øger følelsen af lykke i hjernen. Den følelse hjælper mennesker med at føle sig positive og reducerer derved depression og stress. Samtidig vil den øget velbehag få dig til at koncentrere dig mere.
  • Fremmer et bedre stofskifte: Reduktionen af positive ioner har yderlig den effekt på kroppen, at den regulere din fordøjelse og forbedrer dit stofskifte, da kroppens celler har bedre mulighed for at absorbere næringsstoffer fra den mad du spiser.

Vedligeholdelse af salt lampen

Det er vigtigt at der ikke samler sig støv på lampen, så det anbefales at rengøre lampen ca. hver 3. dag med en fugtig klud.

Lampen må ikke stå i nærheden af vand, da fugtigheden kan få lampen til at gå ud.  Jo mere lampen er tændt, jo bedre er den til at afbalancer dit hjem og sikre at de positive ioner reduceres.

Det anbefales at have flere saltlamper i hjemmet, så de positive energier kommer ud og balancere hele hjemmets energier.

Vælger du ikke at bruge din saltlampe anbefales det, at du opbevarer den i en plasticpose. Det er med til at bevare temperaturen og sikre, at den forbliver i god stand til du skal bruge den igen.

Find flere gadgets på sjovegadgets.dk

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *