Hjælp til arbejdsgiveren – sådan skaber du en sundere livsstil for dine medarbejdere

Som arbejdsgiver er der unægtelig en uendelig lang række af ting at tænke på hver evig eneste dag på arbejdspladsen. Ofte vil du dog bliver overrasket over, hvor nemt det egentligt kan være at gøre en stor forskel for eksempelvis dine medarbejderes velvære og generelle sundhed.

Det er naturligvis ikke virksomhedens rolle at bestemme over de ansattes livsstil og kostvaner, men ikke desto mindre kan du kun drage fordel af at give dem et venligt skub i den rigtige retning. Dette er netop på ingen måde et spørgsmål om tvang, men derimod et bevidst forsøg på at influere de ansatte positivt.

For eksempel kan du starte med at sikre dine medarbejdere nogle gode forudsætninger for at indtage sunde mad- og drikkevarer i arbejdstiden. Dette vil netop om noget påvirke deres humør og arbejdsevne væsentligt, da dårlig kost medfører et hav af utilsigtede konsekvenser.

Eksempelvis fremstår det oplagt at investere penge i en form for backbar køleskab, da dette kan være en indbydende måde at præsentere vand og sunde læskedrikke på.

Her kan du finde det rette produkt til din virksomhed, hvis du er interesseret i sådan en løsning.

Sådan kan et backbar køleskab bruges til at fremme sundhed

Et backbar køleskab bruges, som navnet antyder, særligt i forbindelse med diverse virksomheder, hvor der skal sælges drikkevarer på flaske. Dette betyder dog på ingen måde, at en hvilken som helst form for arbejdsplads ikke kan nyde gavn af sådan et produkt.

Køleskabet kan jo sagtens bruges i sammenhænge, der ikke er salgsrelaterede. For eksempel kan der opstilles ét i mødelokalet eller lignende dele af kontoret, hvor de ansatte befinder sig i løbet af arbejdsdagen.

På den måde vil det både være fristende og belønnende for dine medarbejdere at snuppe en lækker vand eller en sund drikkevare i pausen.

Samtidigt kan du naturligvis også installere sådan et køleskab i en form for kantine eller cafeteria, hvis din virksomhed opererer med sådan et rum.

Under alle omstændigheder er et backbar køleskab en god og effektiv løsning til at friste de ansatte med kolde og forfriskende drikkevarer. Det vil derfor med garanti været et stort hit på det næste personalemøde.

Sørg for at få fyldt køleskabet med de rette drikkevarer

Det gælder naturligvis om at fylde køleskabet med drikkevarer, som rent faktisk er sunde. Ellers bidrager du trods alt ikke ligefrem til personalets livsstil på en positiv måde.

Vand er selvfølgelig det allermest oplagte valg, og du kan heldigvis få dette i væsentligt forskellige formater og varianter. Altså kan det utvivlsomt betale sig at gå på udkig efter lidt forskellige former for vand, så du kan få alle med på vognen.

Samtidigt nytter det naturligvis ikke noget at købe stort ind af sodavand og lignende drikkevarer, der er rige på sukker. Dette vil immervæk utvivlsomt have en negativ indflydelse og på ingen måde gøre gavn. Med andre ord er det altid vigtigt at tænke over, hvad du tilbyder dine ansatte – lækre og sunde forudsætninger eller usunde og sukkerrige vaner.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *