Botox – det skal du vide, før du får en behandling

Glad pige udenfor

I dag er botox blevet utroligt populært hele verdenen over. Det er en kosmetisk, og for nogle lægelig, behandling, som aktivt kan ændre dit ansigt og den måde, som du ser ud på.

Men for at få det sundest mulige forhold til Botox, så er der en række ting, som du bør vide. Nedenfor kan du læse om 4 ting, som er vigtige at kende til før behandlingen, så du faktisk får en god oplevelse med botox.

Bliver rynkerne fjernet?

Rynker er noget, som kan få rigtigt mange mennesker, især kvinder, til at tænke over botox. Men det er ikke nødvendigvis en god idé.

For i virkeligheden, kan botox ikke fjerne rynker permanent. Det er dog en god mulighed, hvis man vil holde rynkerne væk i en periode.
Stoffet virker ved, at det aktivt stopper nogle af de muskler, som giver rynker, i deres virke. Det betyder, at man paralyserer nogle af musklerne omkring eksempelvis munden – her smiler du nemlig, og det er aktivt med til at skabe nogle rynker.

Er løsningen permanent?

Nogle kan have en idé om, at man kan have en botox behandling for livet, men sådan er det ikke altid. Som middel, er botox ikke permanent og bliver ikke siddende i musklerne for evigt. Omkring 6 måneder plejer at være det, som du kan forvente. Dette er dog også en fin løsning for rigtig mange. Det kan dog ende med at blive en lidt dyr behandling.
Mange mennesker, som har prøvet at få en behandling, sværger dog stadig til, at dette er en god løsning.

Bør unge mennesker tage få en behandling?

En speciel målgruppe, som ofte kan få botox, men som ikke nødvendigvis bør gøre det, er dig, der er under 30. For det kan være fristende, hvis man allerede der begynder at føle, at man kan se tegnene på, at man ældes.

Man kan overveje, om der er alternativer, inden man tager beslutningen. Ofte, så vil du få anbefalet at holde en sund kost med en aktiv livsstil, fordi det alligevel vil være med til at bidrage til en sundere krop, som også ser sundere ud i sidste ende.

Vælg en ordentlig behandler

Du har garanteret set et af de mange programmer i fjernsynet om dårlig kirurgi og kosmetiske behandlinger.

Og du har helt sikkert ikke lyst til at ende som en af de personer, som har fået en dårlig botox behandling, hvis ansigt nærmest drypper. Det er ikke pænt, og det kan virkeligt nedsætte selvtilliden.

Derfor er det vigtigt, at du vælger en behandler med omhu. En specialiseret læge, som har gode anmeldelser, og hvis services ser ud til at give pote, koblet med en ordentlig personlig samtale, kan være det, der skal til, for at du får en god behandler, som udfører et flot stykke arbejde.

Alt i alt bør du overveje disse ting, inden du vælger at få en behandling. Du bør dog også huske på, at der er rigtig mange, som har været glade for dette indgreb.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *