Sådan kan du undgå rygsmerter med en god madras

Dame og hund sover i hvid seng

Du har sikkert prøvet at ligge søvnløs i lang tid efter du har lagt dig i din seng. Det kan også være at du kender til at vågne sent om natten, og føle fysisk ubehag. Det er også meget normalt at sove udmærket, men stadigvæk føle at der er noget i vejen med ens ryg, lænd eller andet. Disse problemer kan i mange tilfælde skyldes en dårlig seng, eller bare en dårlig liggeposition. Ofte hænge disse to elementer sammen, og hvis du føler rygsmerter eller andet i din dagligdag, så bør du overveje en ny madras eller kontinentalseng.

Styrk dit velvære

Når man får den rigtige og den bedste søvn hver nat, så giver det en rigtig stor forskel på humøret samt det fysiske velvære. Det bliver lettere at klare sig igennem arbejdsdagen, og man føler oven i købet et større overskud til at hygge med børnene og familien generelt. Hvis du ønsker at give dit daglige velvære et dejligt boost, så find eventuelt ud af om en ny kontinentalseng kunne være det rigtige for dig.

Tag et kig på en god kontinentalseng

Når det handler om at få en bedre nattesøvn, så handler det rigtig meget om at finde en seng eller madras, som støtter din krop på den rigtige måde. Hvis du eksempelvis er 30, og du stadig bruger den seng som du havde som 22-årig, så er der stor chance for at sengen har skyld i dine søvnproblemer. Som mennesker bliver ældre, ændres vores liggebehov. Overvej derfor om det snart kunne være tid for dig, at finde en ny og ergonomisk kontinentalseng.

Kontinentalsenge er fantastiske for ryggen, fordi de er bygget med fokus på velvære og komfort. Sengen består af en boksmadras, dernæst en springmadras, og til sidst en topmadras. De tre lag sørger for at din ryg skånes bedst muligt. Derudover har kontinentalsengen et særpræget look, som giver soveværelset et hyggeligt og rart udtryk.

Lig bedre og sov bedre

Når man ligger rigtigt i sin kontinentalseng, så øges chancen for en god nattesøvn rigtig meget. Tænk for eksempel også på, om du har allergier der kunne være forstyrrende for din søvn. Man bør vælge en seng som er lavet ud af materialer som ikke forstyrrer allergikere, hvis man selv er præget af nogle slags allergier. Vælg en seng som har et eller flere af de officielle mærker for sundhedsstandarder, så du bliver sikker på at din seng ikke fremprovokerer dine allergiske symptomer.

Læs en test af forskellige produkter

En rigtig god måde at finde frem til nogle gode valgmuligheder indenfor kontinentalsenge er, at læse nogle tests af forskellige senge. Læs tests rundt omkring på nettet, som tager højde for en række forskellige overvejelser såsom priser, kvalitet, egnethed overfor allergikere, og liggebehov. Hvis du døjer med rygsmerter, så kan det være en god ide at læse anmeldelser fra andre som har haft samme problemer. Lær af andre køberes erfaringer med produktet som du overvejer at købe, og bliv sikker på at du får en bedre nattesøvn.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *