Tag en forkælelsesdag i morgenkåbe derhjemme

badekåbe

Spa og wellness har været lukket ned længe, men selvom de var åbne, er det langt fra alle, der har råd til et spaophold. Og det kan faktisk også være mere anstrengende end afslappende at tage hen til en spa. For medmindre den ligger tæt på dit hjem, skal du både medregne transport, overnatning og en ordentlig betaling.

Derfor er det en god idé at lære, hvordan du laver en hjemmespa. Måske har du haft nogle ansigtsmasker liggende i lang tid? Eller også har du en ny hårtørrer, du gerne vil afprøve ordentligt?

Læs med her for at få inspiration og lære mere om, hvad en hjemmespa-dag kan gøre for dig.

Fordele ved en hjemmespa-dag

Find din morgenkåbe frem, sæt hårtørreren i, og slap af i trygge og hjemvante rammer. En hjemmespa-dag er perfekt til dig, der bare gerne vil koble af derhjemme.

En hjemmespa-dag hjælper dig med at slappe af i din morgenkåbe på en helt ny måde. Det kræver nogle forberedelser, men det er ikke noget, du ikke burde kunne få organiseret.

Afslapning er ikke bare rart, det er direkte sundt. Ved at lære at lave en spa-dag derhjemme, får du nøglen til at passe bedre på dig selv.

Lav en nem spa-dag

Hvis du ikke bor alene, så er det en rigtig god idé at sørge for, du har hjemmet for dig selv til din spa-dag. En spa-dag handler nemlig udelukkende om dig, og andres forstyrrelser eller forventninger kan ødelægge det. Få din partner til at tage børnene med på tur, eller udnyt, at du alligevel skal være alene hjemme, og find morgenkåben frem. Morgenkåben er blød og behagelig, så den egner sig perfekt til denne dag.

Du kan starte din spa-dag med at vaske hår og tørre det med en hårtørrer. Det lyder simpelt, men rent hår og god til i badet kan faktisk gøre meget for dit velbefindende. Pas godt på dit hår, når du tørrer det med kunstig varme. Find evt. en god hårtørrer på https://haartoerrer.dk/.

Med ren hud kan du finde ansigtsmasker eller andet selvpleje frem. Om du vil skrubbe hård hud, have luksuriøst fodbad, sidde med massagepistolen eller bare meditere i stuen – det er helt op til dig.

Kom ned i gear

Du forbereder bedst din hjemmespa-dag ved at gøre alt klar på forhånd. Hav rester eller nem mad, der bare skal varmes op, så du ikke skal bruge tid i køkkenet. Hav aktiviteter klar, du kan fordybe dig i, mens ansigtsmasken tørrer: Det kan fx være puslespil eller en god film eller serie.

Formålet med en hjemmespa-dag er ikke at bruge lang tid i badet, få brugt alle indstillinger på din hårtørrer, eller at prøve alle mulige ansigtsmasker og hjemmeremedier. Det er at komme ned i gear og få ro og tid til dig selv.

Det er vigtigt at tage tid til dig selv indimellem, og en hjemmespa-dag sørger for, at du får ordentlig ro til hovedet. Der skal ikke være distraktioner omkring dig, så sørg for at huset er rent og ryddeligt, inden du tager fri fra hverdagen.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *