De mange fordele ved en juicekur

juicekuren

Føler du, at du sidder fast i dårlige madvaner og en ond cirkel, hvor du ikke får motioneret nok? Så er du langt fra den eneste. For rigtig mange danskere er det svært at komme i gang med en sund livsstil, hvor junkfood og sofatimer er erstattet af motion og sund kost.

Derfor har mange af os brug for et eller andet, som kan kickstarte vores nye livsstil på en god og balanceret måde. For hvis du gør noget meget konkret for at starte op på en frisk, så vil du mentalt føle dig mere parat og indstillet på at gøre en indsats.

Brug en juicekur som en detox

Her kan du for eksempel vælge at starte hele projektet med en sund livsstil ud med at tage en juice kur. En juice kur er den perfekte måde at rense både krop og sind, inden du begynder med grøntsagerne og løbeturene.

Når du tager en juice kur, drikker du kun juice i et vidst antal af dage. Nogle mennesker dyrker virkelig konceptet og kan leve på juice i forskellige former i mange måneder. Men de fleste tager en kur, som varer cirka en uge ad gangen.

Vælg en sammensat juicekur for et bedre resultat

Et menneske kan selvfølgelig ikke leve på væske alene, og derfor er det vigtigt at vide, hvad du gør, når du begynder på en juicekur. Laver du selv din juice bør du følge professionelle vejledninger, så du får alle de rigtige næringsstoffer.

Køber du en juicekur færdig fra en butik er du godt dækket ind, for her har professionelle sammensat de rigtige juicer til dig, så du får en god blanding af vitaminer og forskellige grøntsager. Du kan med fordel supplere din juice kur med kosttilskud og vitaminer.

Juicekur renser kroppen

En af fordelene ved en juice kur frem for mange andre kure er, at den ikke handler om at slanke sig. Den handler i langt højere grad om at rense kroppen ud ved at sende en masse gode ting igennem den. På den måde bliver hele systemet renset, og kommer til at fungere mere optimalt.

Rigtig mange, som tager en juice kur i længere tid, oplever for eksempel, at de kommer af med en række skavanker. Det gælder særligt inflammatoriske tilstande i kroppen som for eksempel irriteret tyktarm og nældefeber.

Juicekur får kiloene til at rasle af

Og når det så er sagt, så har en juice kur typisk den fede sideeffekt, at den også hjælper dig med at tabe dig. Når du eliminerer de fedtstoffer og de kulhydrater, som normalt er en stor del af din kost, vil du nemlig automatisk opleve, at du smider kiloene.

Derfor får du med en juicekur to ting på en gang; du renser kroppen og gør den klar til en sundere livsstil, og samtidig har du en oplagt mulighed for at smide nogle af de ekstra kilo, som har irriteret dig længe. Det er derfor bare om at komme i gang!

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *