Undgå stress: 3 gode råd til dig, der skal flytte

Når man skal flytte er der ofte en masse praktiske ting, der skal ordnes i både den nye og den gamle bolig. Det kan være ret intensivt – og måske endda stressende i den periode man rykker fra det ene sted til det andet. Her får du 3 gode råd til hvordan du forbereder dig bedst muligt på en forestående flytning, så du undgår at blive stresset.

Køb flyttegrej med det samme

Du kan ligeså godt købe flyttegrej ligeså snart du har taget beslutningen om at flytte. Du skal bruge det uanset hvad, så hvorfor ikke anskaffe det med det samme, i stedet for at vente til sidste øjeblik, hvor du kun kan få fat i dyre og dårlige flyttekasser?

Hos daniaemballage.dk finder du alt hvad du har brug for at flyttekasser, sække, tape, bølgepap og bobleplast til dine ejendele. Her kan du være sikker på at produkterne er i god kvalitet, så bunden ikke pludselig falder ud af en flyttekasse undervejs i flytningen.

Er det et firma du skal flytte kan du med fordel besøge albeemballage.dk for vejledning.

Begynd at pakke i god tid

De fleste udskyder nedpakningen af det gamle hjem rigtig længe, fordi man jo skal bruge mange af sine ting. Men faktisk bruger den gennemsnitlige dansker kun 10% af sine ting i hjemmet på en almindelig hverdag. Derfor kan man sagtens begynde at pakke i rigtig god tid.

Selvfølgelig skal man vente med at pakke tallerkener, bestik og tøj ned i kasser, men man kan sagtens gå igang med bøger, billeder, nips og deslige flere uger i forvejen.

Pak struktureret

Når man begynder at pakke i god tid, undgår man også at alt bliver kastet i flyttekasser i en stor pærevælling – så kan man pakke struktureret. At man har pakket struktureret kan for mange give ro i sindet, fordi man nemt kan finde ting frem fra kasserne, hvis man skulle få brug for dem. Man hjælper også sig selv gevaldigt med udpakningen i det nye hjem, hvis ens ejendele er pakket nøjsommeligt ned.

Husk miljøet

Et sidste råd er at huske miljøet i flytteræset. Det tærer hårdt på naturen, at skulle producere så meget pap og papir og man kan gøre meget for at mindske den miljømæssige belastning. Du kan besøge miljoevenlig-pakning.dk, for at finde gode råd til hvordan du hjælper med at bevare naturen. Det vil hverken koste dig mere besvær eller flere penge – til gengæld vil det give dig god samvittighed.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *