3 Tips til Bryllup i haven – Sådan holder du et brag af en fest

3 Tips til Bryllup i haven

Er du ved at planlægge det store bryllup og overvejer i at holde festen hjemme i haven, så har vi nogle gode tips til hvordan du holder den perfekte fest i hjemmet. Der er flere og flere som vælger at holde festen i haven og dermed opnå en mere personlig og hyggelig bryllupsfest.

Hyr en privat kok

I kan enten finde et cateringfirma som står for at komme ud med maden, sætte det op og gøre klar. En anden løsning er at finde en privat kok som kan komme og lave maden frisk på stedet. Det er ofte en god løsning da maden bare er lidt mere frisk og i kan se det hele blive lavet.

Lej telte og udstyr online

Det er de færreste der selv har alt det udstyr det kræver at holde et bryllup i haven. Du skal bruge telte, tænk hvis det begyndte at regne, det ville jo være forfærdeligt ikke at kunne komme i tørvejr og det ville ødelægge festen. Ligeledes skal der bruges borde og stole, lysestager, duge, vaser og andet til at pynte og dekorere med. Der findes firmaer som har det hele og hvor du kan leje det for et par dage. Undersøg altid flere forskellige firmaer så du er sikker på at få den bedste pris på udstyret, det er nemlig ikke helt billigt.

Hyr et band til at stå for musikken

Skal der være fest, så skal der selvfølgelig også være noget god musik, så folk kan komme ud og danse. Det kan være du selv kender nogen, eller måske engang har hørt et band der var godt, ring til dem og få et godt tilbud. Du behøves ikke at have band på hele dagen. Mens i spiser kan i sagtens bare have noget baggrundsmusik som spiller over et anlæg og så senere på aften kan bandet komme og spille op til dans. Find et band som kan spille nogle gode klassikere som alle kan synge og danse med på.

Få styr på gaverne i god tid

Når man er inviteret til et bryllup, så kommer man selvfølgelig med en personlig gave, er du i tvivl om hvad du skal give, så kan du finde gaveideer til mor her, og til ham her. På begge sider er der et stort udvalg af gaveideer så se om der ikke også er noget du finder interessant.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *