Følg med på trods af dit hørehandicap med Siemens easyTek

hørehandicap

Man kan være hørehæmmet af mange forskellige årsager. Det kan både være medfødt eller som resultat af en skade. Ligegyldigt hvad der ligger til årsag for det, kan det føles enormt begrænsende ikke at kunne høre lige så meget som resten af befolkningen.

Mange sociale interaktioner afhænger kraftigt af at kunne høre. At kunne forstå hvad ens samtalepartner siger for derefter at kunne respondere. Har man er hørehandicap, kan man nemt blive forglemt eller fuldstændig ignoreret i en samtale. Man bliver ganske enkelt ekskluderet fra det ellers meget naturlige og behagelige samvær, der kan opstå under en samtale.

Mange af disse problemstillinger er imidlertid blevet løst ved hjælp af høreapparatet. Det er blevet socialt acceptabelt, og i mange tilfælde lægger man slet ikke mærke til høreapparatet. Som hørehæmmet er dette en kæmpe fremgang. Man kan nu, på lige fod med alle andre, deltage i samtalen.

Hør musik og se TV

Alligevel kan det som bruger af et høreapparat opleves som om man ekskluderes fra nogle fællesskaber. Det kunne for eksempel gøre sig gældende for fællesskabet omkring musik og fjernsyn. Ofte har man nemlig stadig brug for at høre disse ved en højere volumen end hvad der ville være naturligt for andre mennesker.

Selv denne problemstilling er der dog en løsning på. Med Siemens Easytek kan du ved hjælp af et næste usynligt apparatur, der nemt sættes på tøjet, forbinde dine høreapparater med en hvilken som helst enhed, der spiller lyd via Bluetooth. Ved hjælp af Siemens Easytek kan du selv bestemme lydstyrken, og dermed undgå at forstyrre andre.

Siemens easyTek kan imidlertid også, med stor fordel, bruges inden for hjemmets fire vægge. Selv når man er helt alene. For eksempel er det ideelt, når man gerne vil se en film eller bare dagens TV-avis. Høreapparatet forbindes bare via bluetooth gennem Siemens Easytek, og hvad end du ønsker at se, kan høres klokkeklart.

Ny teknologi

Siemens easyTek gør brug at noget af den bedste og nyeste teknologi inden for høreapparater for at opnå det bedst mulige resultat. Den innovative teknologi stopper imidlertid ikke bare der.

Siemens easyTek kan endda bruges som fjernbetjening, og har derved funktion som andet end bare et høreapparat. Siemens Easytek er på mange måder et multimedieværktøj, og det vil garanti fascinere og glæde den teknologisk interesserede hørehæmmede.

Alle disse nyskabende evner taget i betragtning sælges Siemens Easytek for den ganske fornuftige pris af 2.000 kroner. Siemens EasyTek pris er tilsvarende mange lignende produkter på markedet, men tilbyder meget i kraft at sine interaktive funktioner en del mere. Siemens Easyteks pris afspejler desuden det nyskabende i, at den virker over Bluetooth, hvilket giver en god lytteoplevelse og gør det nemt at tilkoble den til allerede eksisterende højtalere, telefoner og dets lige.

Siemens Easytek er specielt attraktiv for hørehæmmede børn og unge, for hvem den musik og den digitale verden i sin helhed er vigtig og interessant. Har du et hørehæmmet barn i din familie er en Siemens Easytek derfor den perfekte gave, og Siemens Easyteks pris er godt givet ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *