Sådan finder du de bedste kondomer til dig

Fire røde kondomer i pakke sidder sammen

Hvad er vigtigt når man vælger kondomer? Vi bruger jo kondomer for at have sikker sex. Vi vil gerne beskytte os mod kønssygdomme og graviditet, og kondomer er nok den mest populære og brugte metode, til at beskytte os mod disse. Men for at kondom er sikkert, skal det opfylde nogle kriterier.

Først og fremmest skal det være fremstillet af en ordentlig kvalitet. En kondom der har nemt ved at springe er jo ikke sikker. Så du skal sørge for, at du køber dine kondomer fra en producent, der fremstiller kondomer af høj kvalitet.

Du skal også sørge for, at de kondomer du bruge er rene, altså fri for skadelig kemi. De skal trods alt i berøring med vores sarteste dele.

Men en anden ting, der er afgørende for kondomers sikkerhed samt komfort under brug, er deres størrelse.

Størrelsen er vigtig

Nej, det er ikke størrelsen på det mandlige lem der er vigtig, men størrelsen på kondomet. Kondomet skal nemlig helst passe manden på en prik. En kondom der er for stort, kan rutsje rundt under samleje. Dermed kan kønsdelene risikere at komme i kontakt, eller sæd kan glide ud af kondomet. Er kondomet for småt, er det ikke kun ubehageligt for manden, med det øgede pres gør det også mere sandsynligt, at kondomet vil sprænge.

MySize kondomer er en tysk producent, som fremstiller kondomer i mange forskellige størrelser. Normalt kan du måske vælge mellem nogle enkelte forskellige størrelser, når du er ude og købe kondomer. Men MySize kondomer kommer i mange størrelsesvarianter. De har simpelthen fremstillet kondomer i så mange forskellige størrelser, at der findes en kondom der passer enhver mand perfekt.

Når du først har mærket hvordan det er at have et kondom på, som har den helt rigtig størrelse, vil du næppe gå tilbage. MySize kondomer kunne nemt gå hen og blive din nye favorit, eftersom MySize kondomer er blevet favoritten blandt mange mand – og kvinder – over hele Europa.

Find din størrelse

MySize kondomer kan du nemt købe online, og få leveret hjem til dig. Men hvordan får du bestilt den rigtig størrelse når du køber MySize kondomer første gang? MySize kondomer har en størrelsesguide, som du kan følge. Du skal måle omkredsen af din penis, når den er stiv. Ved hjælp af størrelsesguiden kan du omregne omkredsen på din penis til en størrelse.

Der er 7 størrelser af MySize kondomer at vælge imellem. Der er mellem en halv og en hel centimeter i omkreds til forskel mellem hvert størrelsestrin. Så det bedste du kan gøre, for at vælge de rigtige kondomer til dig, er at følge størrelsesguiden, og så købe den størrelse, du lander på.

Hvis det er sådan, at du befinder dig lige imellem to forskellige størrelser af MySize kondomer, så bestil en pakke af dem begge hjem. Så får du muligheden for at prøve, hvilke der egentlig passer dig bedst, og som er mest behagelig for dig at have på.

Det er vigtigt at vi har gode og behagelig kondomer tilgængelige, så vi altid vælger at bruge dem.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *