Stop! Fokuser på parforholdet i stedet for dig selv

I dag er der så meget fokus på selvrealisering i parforholdet, at vi glemmer, at parforholdet er en dynamisk enhed, der ikke fungerer uden tilstedeværelse og nærvær fra begge parter. Alt for ofte ender det med, at den ene part siger stop, fordi de gerne vil udforske dem selv, eller parforholdet simpelthen er kørt fast. Hvilket er rigtig ærgerligt, hvis forholdet er godt. Læs videre og få inspiration til hvordan du beholder manden i dit liv.

Hvil i dig selv

Det første du skal gøre er at hvile i dig selv. Det er en svær, men nødvendig øvelse. Evnen til at hvile i sig selv og acceptere den man er – især i forhold til krop og udseende – gør det meget nemmere at fokusere på det der er vigtigt: parforholdet. Du har med garanti været i en situation, hvor du har følt dig usikker omkring nogle punkter vedrørende dit liv og udseende, men det hjælper på ingen måde parforholdet, at de usikkerheder kommer op til overfladen. Usikkerheden er med til at gøre parholdet ustabilt – og du begynder at få tanker om han synes, du er god nok. Det er usundt. Lær derfor at hvil i dig selv, det hjælper parforholdet og mændene synes også det er langt mere sexet.

Stop selvrealiseringen

Det andet du skal gøre er at stoppe selvrealiseringen, når du er i parforholdet. Det er helt legitimt at fokusere på sig selv, når du er single – der har du både tid og ressourcer til. Men at fokusere på dig selv, mens du er i et parforhold, er med til at gøre os unødvendige børnevoksne, som ikke har styr på livet. Måske behøver i ikke engang udvikle jer. Der er en tendens i vores samfund, at vi skal ”mærke efter” og kræve udvikling af os selv, men hvis I har det godt er det slet ikke nødvendigt. Nyd derfor tiden med manden i stedet for. Den personlige udvikling kommer helt af sig selv, uden du behøver at forcere den.

Lad ham være en mand

Det tredje du skal gøre er at behandle ham som det han er: en mand. Alt for mange har en tilbøjelighed til at ændre nogen til noget de ikke er – og desuden faldt du for ham. Stop derfor med at se som et stykke accessory, der skal matche dit outfit, når i er i byen sammen. Der er stor forskel på at finde tøj, han godt kan lide – og noget som du synes han skal have på. Hvis han dyrker sport, så lad ham. Den cykel, du gerne vil have, står der også den dag han ikke spiller fodbold.

Hvis du behandler ham som en mand er der ingen grund til, at han ikke bliver den gentleman, du gerne vil have.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *