LIFE HACKS TIL DET GODE LIV

Desto ældre du bliver, desto mere opmærksom er du på hvordan det gode liv kommer. For du lærer af dine erfaringer. Men hvis du er ung, kan det nogle gange være svært at vide hvorfor folk, der er ældre en selv, gør som de gør eller hvordan de gør. Du har lyst til at vide hvordan du kan nyde livet, uden at du skal vente et hel liv før femøren falder. Hvis du læser videre kan du læser om hvilke life hacks, der er nyttige at være opmærksom på, når du gerne vil finde det gode liv.

HVIL I DIG SELV

I dag er der tusinde ting at overveje og tage til stilling nærmest omkring alle livets facetter. Det betyder at du hurtigt kan blive påvirket af andre. Om alt. Det er selvfølgelig en af livets ting, at du kan blive påvirket af andre og det er kun positivt at du kan finde ud af at lytte til andre og tag råd til dig. Men det er i høj grad også væsentligt at du selv bliver afklaret hvad og hvem du er. Kort sagt, evnen til at hvile i sig er en kæmpe del fundamentet omkring det gode liv. Hvis du hviler i dig selv går du ikke i panik. Hverken over de 2-3 ekstra kilo, der er på kroppen, eller når nogen gør noget bestemt. Det hjælper ikke at have den holdning, at alt omkring en selv og det man nu engang gør er forkert. Så er det meget op ad bakke resten af livet.

Så hvis du godt kan lide at spise, se eller gøre noget bestemt – så skal du bare springe ud i det. Spis det pizza stykke, se noget Downton Abbey og hvis du virkelig gerne vil oddse igen og have den velkomstbonus på Nordicbet.dk så skal du ikke skamme dig over det. Så længe alt er med måde, er alt godt.

FÅ STYR PÅ ØKONOMIEN

I dag er der en kedelig tendens at folk ikke har styr på økonomien – på flere forskellige måder. Nogle optager alt for dyre boliglån, som de ikke har råd til at betale, andre har simpelthen et for stort forbrug og vil ikke indrømme det. Du kan ikke altid få den dyre taske fra Gucci eller den nye iPhone. Nogle gange bliver du nødt til at lave indrømmelser med dit forbrug, så du ikke kommer galt afsted og havner i luksusfælden.

En god ting er derfor at sætte sig ned og få et overblik over økonomien. Finde ud af hvor meget du tjener, hvor meget du kan sætte til sidde, hvis du gerne vil ud og rejse eller lave en god, solid opsparing. Dermed sikrer du dig ikke at tabe ansigtet når du sidder nede hos Kilroy, for at bestille en rejse, eller har taget kontakt til Magnus Kjøller, eller en anden bolig advokat, for at finde ud af du slet ikke har råd til noget som helst.

PAS PÅ DIG SELV I DATING VERDEN

I en tid dating apps som Tinder og Happn kan du hurtigt blive en serie dater, hvor du hopper fra en date til en anden – måske endda på samme aften. Og du hører tit om folk der har flere løse forhold rundt omkring eller lige fik samlet en fra byen med hjem.

Uanset hvordan din livsstil er når du dater folk, så er én ting vigtig, i jagten på at få et godt liv, og det er at bruge kondom. Det er god stil at bruge kondomer når man sammen med andre, især når det er et engangsknald eller et løst forhold. For det beskytter ikke kun imod et ”uheld”, hvor der kommer en uventet (og uønsket) graviditet til – og som kan vende op og ned på det livet. Det beskytter også imod kønssygdomme. Og nej, kønssygdomme er ikke cool. Det kan godt være klamydia Kasper på scooteren, som spillede smart og farlig, at han var populær og sej i 10. klasse, men det var han ikke. Kønssygdomme kan i værste tilfælde ende med du bliver steril, og det vil være en kedelig konklusion på at du ikke lige gad at købe og bruget prævention.

Brug disse life hacks, så er du på vej til at få et godt liv. Uden alt for store skrammer og ar i livet.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *