Shopping er afslappende & kan nedsætte stress

Det er ingen hemmelighed at shopping giver en god fornemmelse i kroppen. Hos kvinder giver køb af Luksus tasker eller lignende en rigtig god følelse. Der er ikke nogen lignende følelse som at købe nye ting til sig selv. Dette skal selvfølgelig gøres med måde, men shopping kan være ganske sundt for ens velvære. Gennem diverse undersøgelser er det blevet bevist, at lykke niveauet er højere hos kvinder som lige har købt en ny ting til dem selv, i forhold til kvinder som ikke har shoppet. Ofte så giver shopping en befriende følelse i kroppen, som er dejlig og afslappende. En tur i shopping centeret med venner eller kæresten efter en stresset arbejdsdag, hjælper dig med at slappe af og slå dig løs. Det er dog vigtigt, at denne shopping ikke bliver vanedannende, da dette kan medføre en afhængighed på linje med ludomani.

 

Brug ikke for mange penge!

Du kan hurtigt komme til at bruge for mange penge, når du er ude at shoppe. Derfor er det godt at sætte grænser for sig selv. Man kan evt. hæve ens budget kontant, så man ikke bliver fristet til at bruge flere penge end det. Det kan også være en ide, at sammenligne hvor priserne er bedst. I forhold til taske shopping, så kan det være en ide, at finde ud af hvor man kan få mest for pengene. Her kan jeg klart anbefale at undersøge prisen på Day tasker, her får du umiddelbart mest for prisen: Hvad koster en Day taske? Day tasker tilbyder generelt meget høj kvalitet, for en meget lav pris.

Lav et budget over hvor mange penge du har til gode at shoppe for, og tag derefter ud at shoppe for disse penge. Det kan også være en ide, at gøre den normale indkøbstur, til en legende shopping tur.

 

Shopping er ikke langsigtet løsning

Det er vigtigt at huske, at shopping ikke er en langsigtet løsning på stress. Hvis du føler dig presset i hverdagen, er det en god ide at besøge egen læge, eller tage til psykolog. Shopping skal kun bruges som en midlertidig løsning til problemet. Derudover så kan man også finde mange andre løsninger til stress problemer, som ikke involvere at bruge mange penge. En helt normalt tur i skoven sammen med kæreste eller veninde, er også en god kur.

 

 

 

 

 

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *