Sådan får du hjælp til at håndtere utilfredshed

Føler du dig utilfreds med dit liv? Og har du ikke klarhed over, hvad du skal med dit liv? Så kan du overveje et mentor forløb, som kan give dig modet til at være dig selv, og et klart syn på hvilken vej du skal gå i livet. Livet er for kort til at gå og være stresset, utilfreds og frustreret i hverdagen, og derfor kan det betale sig, at gøre noget ved problemet. Det vil både gøre din livskvalitet bedre, men vil også kunne give dig et bedre og mere lykkeligt familieliv. Hvis dette er noget du vurderer, at du kan få glæde af, og ønsker at vide mere om, så læs mere her.

Hvad får jeg ud af at have en mentor?

Hvis du går og drømmer om at opnå noget mere med dit liv, og ønsker du at udvikle dine styrker og dit mod til at springe ud i livets udfordringer. Så kan et mentor forløb være et godt skridt i den rigtige retning. Hos en mentor kan du finde den rette støtte, coaching og vejledning, som du har behov for. Hvis du går og drømmer dit liv andre steder hen, men har svært ved at finde ud af hvordan du skal nå dine dømme. Så er mentoren klar til at kaste lys over vejen til tilfredshed og livsglæde. Når udfordringerne virker for store og uoverkommelige, kan en mentor vejlede dig til, at klare udfordringerne. Du vil finde frem til nøglen til succes, og du får mulighed for at skabe det du drømmer om. Du vil opleve en indre styrke og livsglæde, som du slet ikke havde troet var muligt. Derudover vil du opleve store forandringer i din relation til andre mennesker, hvilket også kan forbedre både dit parforhold, familieliv og forholdet til dine kollegaer.

Hvordan foregår mentor forløbet?

Det er en længere proces at ændre din måde at leve på, transformere dit liv og lære at følge dit hjerte. Det kræver derfor også meget tid og en stor indsats fra din side. Det betyder også at man ikke kan få enkeltsessioner hos en mentor, men i stedet skal igennem et forløb på enten 3 eller 6 timer. Du skal være indstillet på at leve efter de guidelines mentoren giver dig, og selv yde en indsats imellem sessionerne. En mentor kan kun vejlede dig men ikke gøre arbejdet for dig.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *