Ved at have styr på disse praktikaliteter får du mere overskud i hverdagen

Det lyder ikke særligt spændende, men det er bare sådan, at man må yde for at nyde. Hvis vi konstant render rundt og laver det, vi gerne vil, så sker der to ting. Et, vi bliver utaknemmelige og nyder det ikke rigtigt, når vi oplever noget fedt. To, praktikaliteter vil på et tidspunkt indhente os.

Man kan ikke leve et liv uden at ordne praktiske ting. Hvis du er en af dem, der har det med at negligere disse lidt mere kedelige ting, så læs videre her.

Boligen

Det kan ikke understreges hvor vigtig boligen og design er for dit velbefindende. Boligen er dit helle. Det er der, hvor du lader op næstedagens gøremål. Det er meget svært at være tilfreds med tilværelsen, hvis du ikke er tilfreds med din boligsituation.

Desværre er der alt for mange, der negligerer og nedprioriterer boligen. De vælger at bruge deres tid og penge på alt andet end deres bolig. Det resulterer i, at de ikke har noget tilhørsforhold til boligen, da der ikke er nogle ting i den, som de virkelig elsker, og der formentlig både er rodet og beskidt.

At vågne op om morgenen til en bolig, der bare spiller, er selvfølgelig ikke det, der afgør, om du er glad for tilværelsen, men det giver bare en dejlig rolig fornemmelse i maven af lutter tryghed.

En anden fed ting ved at begynde at gå op i sin bolig er, at det er konstantudviklende proces. Du ændrer hele tiden stil og smag, og din personlighed og hvor du er i livet bliver udtrykt i, hvordan du indretter dig. Det er simpelthen et dynamisk og meget tredimensionelt billede af din personlighed.

Din sundhed

Hvis man kan snakke om, at noget er endnu større end boligen, så er det din sundhed. Sundheden er formentlig den parameter, du skal gå allermest op i. Det er en praktikalitet, som du bare ikke kan negligere.

Dette gælder både i forhold til din fysiske og mentale tilstand. Noget man ikke kan adskille, og som hænger sammen i en symbiotisk tilstand. Hvis du ikke er sund, er det klart, at du ikke har det særlig godt rent fysisk. Det kan være, at du er overvægtig.

Udover de fysiske aspekter af at være overvægtig, giver overvægten dig også meget mindre overskud i hverdagen. Du vil kunne mærke, at du bliver hurtigere trættere og mere irritabel. Det vil give dig mindre selvværd, som vil påvirke dig negativt på rigtig mange områder.

Det er derfor rigtig, rigtig vigtigt at få styr på de sundhedsmæssige aspekter i dit liv. På doc24 kan du læse om, hvordan man bliver sund, og hvad der kan ske ved ikke at være det.

Dine tænder

Det lyder måske lidt for specifikt at lave et helt afsnit om dine tænder. Men igen kan der ikke ses bort fra, hvor vigtigt det er med sunde tænder for dit overskud i hverdagen. Dine tænder er noget, du skal leve med hele livet. Selvfølgelig kan du få dem fikset, men det er ikke holdbart i længden.

Mange vælger desværre at negligere deres tandlægebesøg, og nogle vælger helt at udelade at gå til tandlægen. Enten er de bange for at gå til tandlægen, eller også er det fordi, det er for dyrt. Det er dog en irrationel grund, da man sagtens kan finde en billig tandlæge, der er god til at få dig til at slappe af.

Derudover bliver det bare dyrere, hvis du vælger at negligere det så længe, at du til sidst får huller, der kræver en meget større og omfattende behandling.

 

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *