Undgå skader, brug af en MouseTrapper ergonomisk mus

ergonomisk mus

Mange, der sidder ved en computer og arbejder, kender til smerter i nakken, håndleddet eller i fingrene. At have smerter i nakken, kan blandt andet skyldes en dårlig arbejdsstilling, men det kan også skyldes en anden ting.

Skader og smerter kan skyldes en dårlig mus

Det kan også skyldes på grund af den mus, som man bruger, hvis ikke den er ergonomisk. En ergonomisk mus forebygger smerter og skader i håndled, fingre, nakke, arme og skuldre. For nogle bliver smerterne så slemme, at det bliver til en skade, og at de ikke længere kan arbejde foran en computer.

Derfor handler det om at have en god mus inden, at det bliver til en skade. En MouseTrapper mus er en super god og anerkendt ergonomisk mus. MouseTrapper musene er alle ergonomiske.

ergonomisk mus

En anderledes mus

En ergonomisk mus er anderledes fra den almindelige velkendte mus, som mange bruger.

En ergonomisk mus er en plade, der skal ligge foran tastaturet. Der er en håndledsstøtte, som støtter hånden, når man bruger musen. Det gør, at man ikke sidder og spænder i hånden, og man undgår at overanstrenge hånden, som man let kan komme til, når man bruger en almindelig mus.

Der findes flere forskellige slags ergonomiske mus. Nogle har en ekstra flad håndledsstøtte, og andre har en stor og slidstærk håndledsstøtte.

Det er også forskelligt fra, hvor mange knapper en ergonomisk mus har. De fleste har 8 eller 9 knapper. Nogle ergonomiske mus fås som trådløs, hvor andre har en ledning.

Find den mus, der passer til dine ønsker

Det handler om at finde den ergonomiske mus, som man synes, der passer til en. Det kan være, at man helst vil have en trådløs mus, men det kan også være, at man er ligeglad med, om den er trådløs eller ej. Det kan være, at man går op i hvor mange knapper, der skal være eller noget helt tredje.

ergonomisk mus

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *