Tag på en afstressende ferie til Burma og få overskuddet tilbage

Vi kender det allesammen, man har travlt hver dag – børn, familie, arbejde, sport, fritidsaktivteter, indkøb, osv. osv. – listen er lang. Hvis man som de fleste andre har et almindeligt fuldtidsarbejde, bruger man 37 timer om ugen på dette – plus transport. Og hvis man går efter de anbefalede 8 timers søvn om dagen, ja så er der ikke mange timer tilbage til at nå de resterende ting OG få slappet af.

Nogle mennesker bliver mere påvirket at ovenstående end andre, men de fleste af os møder en eller anden form for stresssymptomer, regelmæssigt – dette kan sagtens være grøn stress, som hjælper os på vej, men også gul stress og rød stress.

burma

Man kan gøre mange ting for at prøve at komme ud af det, men én ting, som er nem at implementere er at tage en ferie. Meget banalt. Ferie. Men det virker altså. Komme væk fra hverdagen og få stresset af. Det er dog ikke helt uvæsentligt hvilken destination og ferie-form man vælger, hvis man skal få stresset helt af og ladt batterierne op.

Skal man stresse helt af er en rejse til Burma, eller en andet af de buddistiske lande i Asien en rigtig god idé. På en rejse til Burma kan man virkelig få koblet fra, stresset af og lade batterierne op. Til at starte med kommer man helt automatisk ned i tempo når man ankommer til landet, der er en form for ro, og generelt et langsommere tempo end man er vant til herhjemme.

 

Derudover er det selvfølgelig vigtigt at man ikke tager på flere ture hver dag, men giver sig selv tid til virkelig at få slappet af. En af de andre grunde til at Burma er så oplagt når der skal afstresses er den buddiske kultur, med templer og en energi af afslapning og ro, som nærmest bare ligger i luften. Det er oplagt at besøge de buddistiske templer, og små-meditere og virkelig synke ned i situation og bare slappe helt af.

Der er selvfølgelig noget til alle aldre, så en swimmingpool til de små og lidt natteliv til de større vil man også kunne finde. Men hele idéen med en sådan rejse til Burma er lige præcis at der kommer fokus afslapning og ikke alle mulige andre aktiviteter, sådan at når man kommer hjem til hverdagens stress og jag, så er man mere klar til det. En sidste vigtig pointe er, hvis muligt, at tage afsted flere gange om året – gerne delt godt ud. F.eks en-to uger om sommeren, en i efteråret, også en om vinteren. Læs evt. mere om Burma her.

Denne artikel er skrevet i samarbejde med C&C Travel, som du kan læse mere om via her via linket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *