Sådan kan du komme igennem december uden julestress

December er en af de hyggeligste måneder i løbet af et år, hvor der skal bruges tid sammen med venner og familie. Men december er samtidig en stresset måned for mange, hvor de fleste kender til at mærke lidt til julestressen. Men der er heldigvis råd for hvordan du kan slippe for julestressen – vi forklarer i denne artikel hvordan.

Lister er vejen til overblik

Hvis du skal ud og købe mange julegaver i løbet af december og samtidig også skal have alt hvad en god julemiddag kræver klar til d. 24? Så er der meget, som du skal huske at købe. Det kan derfor være en hjælp, at lave forskellige lister, for at bevare overblikket.

Den første liste du kan overveje at lave er en liste med alle de julegaver du skal købe. Du kan samtidig skrive på listen hvad du har af idéer til de forskellige gaver. På den måde får du både et overblik over hvem du skal købe gave til, men også hvad du kan købe.

En anden liste som er god at have er listen over hvad du skal have køb af andre juleting. Det kan både være mad til juleaften, indkøb til julefrokosten eller lidt ekstra julepynt.

Køb dine julegaver online

Når du har et overblik over alle dine julegaver, kan du med fordel overveje at købe julegaverne online. E-handel er vækstet meget i Danmark og du kan derfor finde alt det du skal bruge online. Der er samtidig mange fordele ved at købe julegaver online.

Dels er det nemt og hurtigt at købe dine julegaver og du kan klare alle indkøbene på en gang ved at sidde hjemme i stuen. Og så er der samtidig gode muligheder for at spare penge, når du køber ind online. Du kan nemlig hurtigt sammenligne priserne hos forskellige udbydere af det samme produkt. På den måde kan du finde den butik, der sælger det du gerne vil give i gave billigst, så der bliver råd til mest muligt i december.

Du kan fx kigge efter holdningskorrigerende tøj online, der er den perfekte julegave til manden eller kvinden der har alt.

Få styr på dine hængepartier inden december

Vores tredje råd handler om at have styr på dine andre hængepartier, inden vi starter den travle julemåned. De fleste har et hængeparti eller to med opgaver, der skal laves, men hvor det har været svært at finde tiden til det.

I december er der meget at se til, og det er derfor en fordel, hvis du har styr på andre hængepartier inden december. Du kan have mange forskellige hængepartier. Det kan være forsikringspapirerne der skal ordnes, tandlægebesøget der er blevet udskudt gang på gang eller du måske mangler at undersøge mulighederne for at finde en lejebolig i Aarhus.

Uanset hvilke hængepartier du har, er det en klar fordel at have styr på dem inden vi går ind i december, for at undgå for meget julestress.

Husk motion i december

Et sidste godt råd til at komme godt igennem december er at huske motionen i løbet af den travle julemåned. Motion er nemlig med til at sørge for at have et godt energiniveau og samtidig også være glad.

Og selvom det er koldt i december er det vigtigt at komme ud og dyrke lidt motion, da det samtidig er vigtigt at få friskt luft. Du kan med fordel tage på løbe- eller cykeltur der begge er to gode motionsformer, der også passer til den travle december, da du kan tage ud lige når det passer dig. Så kan du overveje at supplere med lidt preworkout, så du får det maksimale ud af din træning.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *