Rejs med C&C Travel til Filippinerne

Filippinerne er C&C Travels hjertebarn.

Tilbage i 1985 rejste ejeren Enrico til Filippinerne for at købe møbler med hjem til Danmark. Det var her, han forelskede sig i stedet Puerto Galera på øen Mindoro. Enrico købte stranden og gik i gang med at bygge en resort ved navnet Coco Beach, som 1989 var med til at starte rejsebureauet C&C Travel

Filippinerne

Filippinerne er kendt for deres 7.107 øer som ligger i verdens smukkeste øhav – her er der nemlig øer i alle størrelser og former. I Filippinerne bor der lidt over 100 millioner mennesker og der tales lidt over 180 forskellige sprog, dog kun to officielle sprog, nemlig filipino og engelsk som mange taler godt, takket værd de tidligere koloniherrer. Filippinerne er et af Asiens meget få kristne lande.

De 7.107 øer mellem Indonesien og Kina er temmelig overset af turisterne, men de få der formår at rejse til filippineren, overraskes af øernes skønhed.

 

Manila

ManilaManila er hovedstaden i Filippinerne med alene 12 millioner mennesker. Byen er beliggende på øen Luzons. Byen er både historisk og moderne, rig og fattig.

Én af de mest populære seværdigheder er området omkring murene, kaldet Intramuros. Byen byder også på et livligt natteliv, som oftest varer lige til daggry.

 

Coco Beach

Kokosplantage med egen privat strand como consumir viagra. Coco Beach er et af C&C Travels største favoritter blandt deres gæster. Både familier, unge par, ældre, dem der ønsker at opleve en masse og dem der bare ønsker at slappe af, tager til Coco Beach.

Her er nogle gode grunde til hvorfor du burde rejse til Coco Beach:

  • Den hvide sandstrand
  • De omkringliggende naturområder
  • Mange spændende aktiviteter
  • PersonaletCoco beach

Hver hytte har nemlig en hel servicefamilie tilknyttet, hvis man ønsker at gøre brug af det. Det er med til at give en helt fantastisk oplevelse, en ferie til det ypperste. Du kan nemlig bede dem om at komme med kaffe helt fra morgenstunden af, en kold drink i løbet af dagen, få vasket tøj, passet børn og meget mere. Alle hytterne på øen er desuden bygget i naturmateriale, nemlig bambus. Fælles for alle hytterne er, at de har en dejlig altan med udsig over resortet og muligvis havet.

Vælger du at rejsen skal gå til Filippinerne denne gang, så anbefales det at rejse med C&C Travel. Fillipinerne er landet, hvor du får din lykke og smilet tilbage på dine læber. Udover smilet på læberne, får du også en fantastisk kulør, som du kan prale med overfor venner og kollegaer.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *