Prøv sex i det fri, og kom hinanden nærmere

Par udenfor

Hvis der er én ting, der både kan være en rigtig god og en meget kompliceret ting i et parforhold er det sex. For det er noget, som der både er mange forventninger om og noget, som er langt mindre komplekst end vi ofte gør det til. For lyst, sensualitet og lignende er meget individuelt og det kan være svært at snakke om. Mange gange kan det dog være en god ide at prøve forskellige ting af så man sammen får et sprog om sex man kan bruge sammen, både i psykisk og fysisk forstand. Noget som nogle par har gode erfaringer med er sex i det fri. Har man i mange år kæmpet med at få et sexliv til at fungere i soveværelset kan det være, at man efterhånden har dårlige minder forbundet med netop dette værelse. Derfor kan man gøre sig selv den tjeneste at få sexlivet ud fra soveværelset og prøve dogging, som mange andre par har prøvet.

Brug forårs- og sommermånederne til dogging

Der er naturligvis visse naturlige begrænsninger når det kommer til sex i det fri. Det kræver nemlig, at det er varmt nok udenfor til at man kan gøre det. For når først man rammer de kolde måneder bliver det en ubehagelig oplevelse og så er man lige vidt. Det bedste tidspunkt man kan gøre det på er omkring foråret. Det er her, at temperaturerne begynder at stige og det kan være med til, at man har lidt mindre tøj på. Når man har mindre tøj på vil man automatisk blive lidt mere frisk og kåd. Det kan gøre, at det er et oplagt tidspunkt at udføre dogging på.

Et andet tidspunkt hvor man kan forsøge med sex i det fri er når man er på ferie. For det er som om, at der sker noget med en når man er på ferie da man bliver til en anden person. Pludseligt behøver man ikke at tænke på alle de bekymringer man går rundt med derhjemme normalt. På ferien er disse ting sat på standby og det skaber et godt udgangspunkt for et spirende sexliv.

Med sex i det fri får du også den friske luft

En ting man kan nyde hvis man praktiserer dogging eller sex i det fri, som det også kaldes, er den friske luft. Den friske luft er nemlig noget, som er godt for både krop og sjæl. Er man ikke til de lange ture og kan man ikke lide at cykle er det ikke sikkert, at man generelt i sin hverdag får så meget frisk luft. Det kan gøre, at man føler det helt fantastisk når man ligger eller står med sin partner og indånder naturens dejlige luft.

Der er ingen tvivl om, at alle parter i parforholdet vil få en forbedret psyke og et generelt bedre parforhold når først man begynder at nyde hinanden i det fri. Det skyldes, at man slet og ret kommer hinanden tættere og det må være en af de bedste ting man kan forestille sig her i verden.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *