Mindre stress og mere livsværdi med en robotstøvsuger

Den første tanker når man hører overskriften på dette blogindlæg kan måske godt være at det er noget lidt underligt noget, men der er faktisk en mening med galskaben (og robotstøvsugeren) – bare rolig. 🙂I en gennemsnitlig familie, med et gennemsnitligt hus, med gennemsnitligt antal børn og gennemsnitlige aktiviteter vil der blive brugt omkring 100 timer om året på støvsugning. Det svarer til lidt under 2 timer om ugen. Nogle bruger selvfølgelig en del mindre og nogle meget mere.

Nu kommer vi til det med robotstøvsugeren om lidt..

For de fleste vil al den støvsugning ikke være den største fornøjelse de har. Tværtimod. For nogle vil det selvfølgelig være. Men for os andre vil det blive modtaget med kyshånd – ethvert forslag som kan spare os for nogle timer med støvsugeren i hånden, og det er her robotstøvsugeren kommer ind.

For med den lille geniale maskine kan man snildt slippe for 75 timer af de 100 årlige timer til støvsugning – og stadig have et hus eller en lejlighed som er yderst tilfredsstillende rent.

Hvordan det? Tænker du nok. Jo, lad mig forklare.

Robotstøvsugeren kører dagligt i hele huset (har du flere etage skal du have flere robotstøvsugere, se en liste over gode forslag hos Robotstøvsuger-info.dk her) Du bestemmer tidspunkt, også klarer den selv resten. Én til to gange om ugen skal du bruge 2½ minut på at tømme robottens pose.

Én til to gange om måneden kan det derudover være nødvendigt at du selv svinger den almindelig støvsuger for at komme 120% rundt i huset der hvor robotstøvsugeren måske ikke kan komme ind.

Men okay, lad os så sige at du skal bruge én eller to timer om måneden – det er 12 eller 24 timer om året imod de 100 timer du ville skulle bruge uden robotstøvsugeren.

Det er sørme mange timer sparet, meget simpelt. Smid mellem 2 og 5000 kr. for en lille superrobot, thats it. Der er super mange gode modeller på markedet i dag, som ikke koster det store og børne sygdommene er for længst gone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *