Få gnisten tilbage i dit parforhold

Par udenfor

Det kan være svært at holde en gnist i live i et parforhold over mange år. Mange par oplever, at det er en stor udfordring, men der er heldigvis råd for det. At læse erotiske noveller fra f.eks. de grå sider højt for hinanden i sengen kan være svaret på alle jeres seksuelle udfordringer.

Sensuel højtlæsning

At læse højt for sin partner kan være en ganske intim og sensuel oplevelse. At lytte til partnerens stemme, der siger frække ord og beskriver scenarier, man drømmer om at udleve kan være en rigtig god måde at tænde hinanden på. Det er en god måde at få gang i forspillet på, og mange par benytter sig af de mange hjemmesider, hvor man kan finde et utal af erotiske noveller.

Når man får læst højt kan man sidde med lukkede øjne og lytte til fortællingen, leve sig ind i den og forestille sig, at man selv er i situationen. Man kan også kigge på sin partner, sådan rigtig kigge på ham eller hende. Kigge på alle de detaljer ved ansigtet og kroppe, håret og sjælen, som man måske har for travlt til at lægge mærke til i hverdagen.

Man kan også kærtegne sig selv eller sin partner, imens der bliver læst højt og på den måde få gang i forspillet på en naturlig måde.

Man kan også vælge at afspille en erotisk novelle, der er blevet indtalt af en anden, der læser højt. På den måde kan man kigge sin partner i øjnene og røre ved hinanden, imens rummet fyldes af en fræk fortælling.

At vælge novellen sammen

Forspillet starter i virkeligheden allerede dér, hvor i sidder og udvælger, hvilken erotisk novelle, i vil læse. Det kan være en ophidsende fase, fordi man sidder og bliver overvældet af alle de forskellige sex scenarier, der findes på hjemmesiden. Man forestiller sig være i de forskellige fortællinger med sin partner. At fantasere på den måde kan være en øjenåbner i mange forhold, fordi man ved erotisk fiktion automatisk tænker uden for den boks, man normalvis tænker i, når det kommer til det fælles sexliv. På den måde ryger den rutineprægede missionærstilling hurtigt i baghovedet, mens ens fantasi fyldes af alverdens stillinger, fortællinger og forbudte scenarier, som man bare får sådan en lyst til at udforske sammen med sin partner.

At få en gnist ind i den travle hverdag

Parforholdets hverdag kan hurtigt komme til at handle om børnepasning, leverpostejsmadder og opvask, og det er helt naturligt. Når man er partnere og har en familie sammen, kommer sexlivet automatisk i perioder i baggrunden, og det skal man ikke for angst for. Fordi det kan bare være svært at give plads til sit seksuelle væsen, når man går og stresser over tusinde praktiske ting, man skal have styr på.

Men hvis man beslutter sig for, at man vil give noget tid til og prioritere intimiteten for en stund, kan en erotisk novelle være en rigtig god måde at komme tilbage i humøret og i den seksuelle tankegang. At læse om sex kan nemlig være en god måde hvorpå man kan vække sit seksuelle væsen til live igen efter en lang periode, hvor det måske har ligget i dvale.

Det kan også være en hjælp til at skulle se sin partner i et seksuelt lys på trods af, at man lige har stået og diskuteret hvem der skal hente lillesøster i vuggestue i morgen.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *