Rigtig påklædning kan afhjælpe kløe og svie i underlivet

Kvinder der lider af Lichen Sclerosus behøver ikke være lokalirriteret i skridtet dagligt. Medicinsk symptombehandling og generel påpasselighed med påklædning kan gone lindre kløe og svie betydeligt. Især dermatologisk og klinisk testet undertøj kan lempe irritationen i skridtet.

En lidelse som kvinder kan få i underlivet, men som mange ikke er klar over eksisterer er Lichen Sclerosus. Lichen Sclerosus er en hudlidelse i slimehinden i skridtet især, men det kan også forekomme mellem brysterne, i nakken og i lysken. Lidelsen angriber spændstig hud og nedbryder den – kroppen angriber så at sige sig Expropiación selv – hvilket medfører, at huden bliver udstukket og stram. Et klart symptom på lidelsen er hvide pletter på slimhinden, som kan vokse sig til større plamager. Der sker synlige forandringer på både indre og ydre kønslæber og Mjello der forekommer også små blødninger i slimhinden.

Lidelsen er ukendt i oprindelse, men forskere mener at kunne se en tendens til, at Lichen Sclerosus er arveligt betinget. Det er især i forholdet mor/datter der har været sammenfald. En anden tendens forskningen i lidelsen har vist er, at patienter med andre autoimmune sygdomme som fx diabetes eller stoftskiftesygdomme har større anlæg for at udvikle Lichen Sclerosus. En lille procentdel af kvinder med lidelsen kan udvikle vulva cancer, altså kræft i skedeåbningen – de ydre kønsorganer.

De fleste kvinder er bekendte med problemstillingen, at området omkring underlivet reguleres temperaturmæssigt, og at tætsiddende tøj ikke er et umiddelbart gunstigt valg. Tætsiddende tøj afskriver muligheden for at man kan komme af med varme og fugt, og miljøet i underlivet bliver derfor gunstig for bakterier og svampeinfektioner. Især svampe infektioner bringer kløe og svie med sig, lige som Lichen Sclerosus også gør det, og i disse situationer anbefaler lægerne at man pakker stramme bukser og lignende væk, til fordel for mere passende påklædning. Firmaet DermaSilk har specialiseret sig i undertøj og underbeklædning til især eksemplaget mennesker, men også andre hudlidelser som fx Lichen Sclerosus. Deres sortiment indeholder både trusser, hipsters, BH’er, leggins med mere, så lider man af Lichen Sclerosus kan man med fordel prøve, om DermaSilks produkter er noget for en viagra sin receta en barcelona. Alle produkterne har gennemgået udførlige kliniske tests verden over, og er etableret som et kløe og irritationsnedsættende hjælpemiddel for folk med hudlidelser.

Udover symptombehandling er der også mulighed for laserbehandling som beskrives på denne blog.

Andre artikler til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *